WWKip: Dia Mundial de Teixir en Públic

Aquest divendres 7 de juny a partir de les 17.30h  fem una prèvia al WWKIP. Com molta gent sap, el WWKip és la cel·lebració del Dia Mundial de Teixir en Públic i per cel·lebrar-ho hem programat tres tallers gratuïts i oberts a tothom que s’acosti als Jardíns d’Enric Sagnier.
WW-KiP Dia Mundial de TeixirTrobareu un taller d’amigurumi a càrrec de la Pepa de Maelström, un taller de ganxet bàsic on aprendreu a fer cadeneta i collars a càrrec de la Eva Pomé i Misako Mimoko ens farà un taller de postals brodades.
En aquesta activitat hi col·labora DMCKatia i Ifil que ens han cedit el material, vosaltres només heu de venir amb el ganxet i amb moltes ganes de passar una bona estona.

També hi haurà muntada la Instal·lació d’Amizoorumi on hi trobareu un munt d’animals fets d’amigurumi que ens han anat portant durant aquest mes. Moltes gràcies a tothom per particpiar!!

 

Un pensamiento en “WWKip: Dia Mundial de Teixir en Públic

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>