Recollida_UN FIL PER UN BOTÓ

Ha arribat el dia de poder treure’ns de sobre aquelles teles que ja tenim avorrides de veure: ha arribat l’hora de poder-les intercanviar per altres teles i retalls que seran noves als nostres ulls. Ep!, però qui diu teles, també diu llanes, botons, cremalleres i tot el material que creieu que ja no fareu servir i tingueu ganes d’intercanviar! Només hi ha una condició: ha d’estar tot en bon estat i portar-ho ben classificat, sobretot el material petit, com ara, botons, fils, betes….

Fotografia de Caterina Pérez

Del dilluns 5 al dissabte 10 de novembre, de 10 a 14h i de 16 a 21h  podeu portar tot el material que ja no feu servir i, a canvi, us donarem un tiquet amb els punts acumulats.

El dia de l’intercanvi serà divendres 16 de novembre de 17 a 21h i el dissabte 17 de novembre de 10 a 14h al mateix centre cívic, només heu de portar el tiquet que us haguem donat i bescanviar-lo pel material que més us agradi.

Una part del material que no es bescanviï es quedarà a l’Aula Oberta de Costurai serà d’ús per tothom. L’altra part del material es destinarà a l’Associació AMARTE, que desenvolupa un projecte amb dones en risc d’exclusió social a través de la capacitació laboral en l’àmbit tèxtil.

…aneu recopilant fils, botons, teles, llanes… que això s’acosta…

Col·labora:

   

 

13 pensamientos en “Recollida_UN FIL PER UN BOTÓ

  1. Genial idea!
    Podéis ponerme en vuestro listado de mails para poder conocer todas vuestras actividades? Ahora mismo empiezo a recoger cosas para intercambiar.

  2. Hola!
    Podem portar boletes de fer polseres i accessoris d’aquests? Jo en tinc molts a casa i no les faig servir però veig moltes costures amb “abalorios”. Gràcies!

  3. Pingback: QUINA TELA! TEIXINT VINCLES i SENSIBILITATS | La Galeria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>