QUINA TELA! TEIXINT VINCLES i SENSIBILITATS

La Casa Orlandai, el centre cívic Casa Sagnier i l’Associació AmARTE hem desenvolupat un programa extens d’actes solidaris i pro-actius amb la intenció d’amalgamar el teixit associatiu del barri en una tasca de sensibilització i de cooperació, utilitzant el tèxtil com a eix temàtic.

“La samarreta del dissenyador de moda, la bossa feta amb un retall d’una pancarta, les cortines que combinen amb el sofà taronja o les estovalles que ens regala la tieta. La indústria del tèxtil ens ofereix múltiples productes que cada dia usem sense fer-ne cap reflexió. Aquest cicle, a través d’espectacles, xerrades, mercats, exposicions, tallers i alguna sorpresa més, proposa prendre consciència,com a persones que consumim, de les opcions que existeixen, donant a conèixer aquelles que tenen com a base l’autoconfecció, l’intercanvi de coneixements i de productes o l’ètica en la producció. En definitiva, una aproximació a una possibilitat real de consum responsable.”

No us podeu perdre les nostres activitats!

QUINA TELA!: 17 de novembre a les 20 h. (Lloc: centre cívic Casa Orlandai)

Espectacle organitzat per Xucrut Teatre i la CRIC (Centre de Recerca i Informació en Consum). Una reflexió sobre les necessitats del consum de roba i la realitat de la indústria tèxtil. Per entrar a l’espectacle serà indispensable portar una peça de roba. Al vestíbul de la sala d’actes hi hauran parades de diverses d’ONG’s que vendran roba d’arreu del món. El material recaptat anirà destinat a l‘Associació AmARTE.

I les activitats paral·leles:

• DISSABTE CRAFT: 17 de novembre de 10 a 18 h. (Lloc: centre cívic Casa Sagnier)

Taller gratuït per tal d’elaborar l’escenografia que serà utilitzada durant la representació de Quina Tela! El mateix dia 17 de novembre. Activitat gratuïta

 

 

INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA: setmana del 19 de novembre (Lloc: centre cívic Casa Orlandai i centre cívic Casa Sagnier)

Exposició de teles amb reflexions individuals respecte l’obra de teatre.

 

 

 

I a més a més…

ON ÉREM, ON SOM? Reflexió sobre la situació tèxtil a Catalunya: dijous 8 de novembre a les 19.30 h. (Lloc: centre cívic Casa Sagnier)

Xerrada a càrrec de la Cooperativa Teixidors, Aixovar i Mas Marcè. Activitat gratuïta.Palces limitades. Cal inscripció prèvia.

 

 

 

UN FIL PER UN BOTÓ: divendres 16 i dissabte 17 de novembre. (Lloc: centre cívic Casa Sagnier)

Mercat d’intercanvi de material de merceria. La recollida serà del 5 al 10 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

Co·labora: Katia i DMC

 

 

RENOVA’T!: divendres 23 de novembre a les 17.30 h. (Lloc: centre cívic Casa Sagnier)

Mercat d’intercanvi de roba. La recollida serà del 12 al 17 de novembre, de 10h a 14 h i de 16h  a 21h.

 

 

 

TALLERS DE CREACIÓ TÈXTIL: INTERCANVI ENTRE ENTITATS: dissabte 1 de desembre d’11 a 14 h. (Lloc: centre cívic Casa Orlandai)

Aprèn a elaborar els teus propis regals! 5 tallers simultanis oferts per les entitats allotjades al centre cívic Casa Orlandai. Entitats col·laboradores: Grup de Patchwork, Fes-te Craft, Banc del Temps.

 

 

TALLER INFANTIL : Arts plàstiques a través de teles de Burkina Fasso. Dissabte 1 de desembre de 11 a 13 h

Taller creatiu per a infants d’entre 3 i 12 anys amb la col·laboració de El Cau- Taller de plàstica i Evolució i la ONG Cat-sya (Burkina Fasso)
Per entrar al taller s’haurà de comprar una peça de tela a la parada de Cat-Sya ubicada en el propi espai on es desenvoluparà el taller.
El tros de tela servirà per elaborar les pròpies creacions mentre es par de projectes de cooperació a Burkina Fasso.

Col·laboradors:Cat-Sya, Sathi Sansar, Grup de Patchwork Casa Orlandai, Fes-te Craft, Banc del Temps Sarrià-Sant Gervasi, Katia, DMC.

Un pensamiento en “QUINA TELA! TEIXINT VINCLES i SENSIBILITATS

  1. Pingback: Quina tela!! | costurera de retales

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>