Cineknitting: amb llicència per tricotar!

Aquest proper dijous 28 de febrer a les 19.30h torna el Cineknitting, la combinació ideal per tots els amants del punt i del bon cinema. Sí, ho heu llegit bé! Si t’apassiona tricotar, teixir, fer ganxet i, a més a més, ets un cinèfil/a, aquesta és la teva activitat! Aquest dijous veurem Big Fish de Tim Burton.

Cineknitting 28 de febrerDEFINITIU

Pots venir a veure una pel·lícula amb el cistell de llana les agulles de mitja i/o  el ganxet, posar-te còmode i tricotar mentre gaudeixes d’un bon cinema i d’una bona companyia.
A més a més podràs tornar a col·laborar amb La Bufanda de la iaia, una entitat que promou valors de solidaritat cap al col·lectiu de la tercera edat. En aquests moments porten a terme una iniciativa molt divertida i engrescadora per folrar una furgoneta: per això necessiten el màxim número possible de quadrats de 20cm x 20cm de ganxet o de punt. Si vols ajudar-los a fer aquests quadrats vine aquest dijous al Cineknitting! Ifil i  Katia i portaran els cabdells de llana, nosaltres la pel·licula i tu només cal que portis les agulles!

L’entrada és lliure, però cal que feu la inscripció per mail abans de dijous, ja que l’aforament  és limitat.  Us esperem!!

katia    IFIL

Un pensamiento en “Cineknitting: amb llicència per tricotar!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>