2a Jornada CUS_TÈXTIL_DIY

El divendres 15 de març a les 19.30h celebrem la 2a Jornada Cus_Tèxtil_DIY.

Jornada Cus_Tèxtil_DIYAquesta vegada donarem la veu als col·lectius que promouen Fires i Mercats del món craft i la filosofia Handmade  a Barcelona. Tant el “Festivalet” com el “We Love Cats Market” són mercats reconeguts, espais on es promou el comerç local, el consum ètic, la producció feta a mà i el disseny emergent. En aquesta xerrada, els col·lectius que organitzen aquests mercats, ens  explicaran les avantatges i les dificultats amb les que es troben a l’hora d’organitzar-los, quina finalitat hi ha al darrera i quin impacte social tenen aquests tipus de mercats.

Inscripcions a partir del 7 de març a: lagaleria@casasagnier.net, especificant: nom, cognoms, e-mail, data de naixement i un telf. de contacte.

 

Un pensamiento en “2a Jornada CUS_TÈXTIL_DIY

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>