Cineknitting_25 d’abril

Aquest trimestre seguim amb les sessions de Cineknitting, la combinació ideal per tots els amants del punt i del bon cinema. Un dijous al mes podeu venir a veure una pel·lícula: Katia i Ifil posen les llanes, nosaltres la peli i vosaltres només heu de posar les agulles i les ganes!!

Cineknitting última versió

Però això no és tot, si actualment no tens cap projecte entre mans, sempre pots començar a tricotar un animal o una planta per l’Amizoorumi

El Cineknitting  tindrà lloc el proper dijous 25 d’abril a les 19.30h, i veurem Viaje a Darjeeling. L’entrada és lliure, però cal que feu la inscripció per mail o per telèfon abans de dijous, ja que l’aforament  és limitat.
Us hi esperem!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>